Izjava o privatnosti i rezervaciji usluga

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Pristupanjem web stranici turističke agencije Spalato travel d.o.o., tj. bilo kojoj usluzi koja je navedena na istoj, u cijelosti prihvaćate Uvjete korištenja koji se ovdje nalaze. Ukoliko niste suglasni s istima predlažemo da ne koristite navedenu web stranicu.

Rezerviranjem smještaja, tura i drugih usluga u našoj ponudi dobrovoljno stavljate na raspolaganje potrebne podatke i dozvoljavate korištenje istih u svrhu uspostavljanja poslovnog odnosa s turističkom agencijom Spalato travel d.o.o.

PRIKUPLJANJE I KORIŠTENJE INFORMACIJA

Sukladno „Zakonu o zaštiti osobnih podataka“, Spalato Travel d.o.o se obvezuje prikupljati osobne podatke korisnika svojih usluga isključivo uz njihovu dozvolu. Kako bismo Vam priuštili što kvalitetnije korisničko iskustvo turistička agencija Spalato travel d.o.o će koristiti samo one informacije koje nam ustupite. Navedene podatke nećemo koristi u nikakve druge svrhe. Svaki korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje ili ažuriranje svojih podataka, slanjem obavijesti na info@spalatotravel.hr

REZERVACIJA USLUGA

Prilikom rezervacije usluge smještaja, ture ili neke druge usluge u našoj ponudi, zatražiti ćemo samo one podatke koji su nam potrebni kako bi se tražena usluga realizirala. Ti podaci će se isključivo koristiti za realizaciju usluge i biti će dostupni isključivo našim partnerima. Podaci o plaćanju su zaštićeni i dostupni  samo bankama, odnosno kartičnim kućama zbog potrebe autorizacije plaćanja.

KOLAČIĆI

Kolačić je podatak koji na vašem računalu pohranjuje web mjesto koji ste posjetili. Kolačići u načelu pohranjuju Vaše postavke, postavke za web mjesto koje posjetite, kao što su preferirani jezik i adresa. Nakon ponovnog posjeta iste web stranice, web browser će vratiti kolačiće koji pripadaju tom istom web mjestu. Navedena radnja omogućava  web stranici da prilagodi sadržaj Vašim potrebama.

Kolačići pohranjuju širok raspon informacija, uključujući i Vaše osobne informacije. Ipak, ove se informacije mogu pohraniti samo u slučaju Vašeg dopuštenja. Samo pohranjivanje podataka i slanje kolačića je proces koji Vama nije vidljiv. Međutim, možete promijeniti svoje postavke na internetskom pregledniku kako biste mogli odabrati hoće li zahtjev za spremanje kolačića biti odobren ili odbijen, automatski izbrisati pohranjene kolačiće prilikom zatvaranja internetskog preglednika itd.

Kako onemogućiti kolačiće?

Onemogućavanjem kolačića sami odlučujete da li želite  dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web browseru. Da biste provjerili informacije o postavkama kolačića, odaberite preglednik koji koristite. • Chrome • Firefox • Internet Explorer 9 • Internet Explorer 7 i 8 • Opera (Safari).  Ukoliko onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke funkcije web mjesta.

Trenutno postoji nekoliko web mjesta koja vam pomažu onemogućiti pohranu kolačića za razne usluge.

Dodatne informacije mogu se naći na sljedećim web stranicama;

http: //www.allaboutcookies. org/

http: //www.youronlinechoices. eu/