O nama

 

Your sidekick for perfect holiday

Turistička agencija Spalato Travel d.o.o. je osnovana s ciljem pružanja širokog spektra usluga u svim segmentima turizma. Bilo da je riječ o upravljanju Vašim smještajnim objektom, organizacijom transfera, grupnih ili ˝tailor made˝ izleta, naš tim je tu za Vas!

FRANE BLAŽEVIĆ

FRANE BLAŽEVIĆ

Vlasnik i osnivač

Nakon desetogodišnjeg rada u turizmu, otvaranje vlastite turističke agencije se činio kao logičan slijed događaja. Iskustvo stečeno vođenjem luksuznih smještajnih objekata te vlastitog obiteljskog smještaja dalo mi je jasnu viziju u kojem smjeru želimo razvijati Spalato Travel. Odgovornost prema partnerima i gostima kao i prema zaposlenicima te inovativnost u kreiranju sadržaja za goste je nešto na čemu konstantno radimo. U današnjim vremenima kada smo, možemo to slobodno reći, suočeni s raznim izazovima, dugoročna suradnja s partnerima i kvalitetan odnos prema gostima i zaposlenicima postaju imperativ.

Airbnb

LUKA BLAŽEVIĆ

LUKA BLAŽEVIĆ

Direktor

Radeći u bankarskom sektoru već dugi niz godina razvio sam određena znanja i vještine koje su se pokazale korisnima na mojoj trenutnoj poziciji u Spalato Travelu. Prije svega, to je financijski stabilno i odgovorno poslovanje društva. Isto tako, iskustvo rada s HNWI klijentima, investicijsko savjetovanje istih, praćenje tržišta, rad na optimizaciji procesa unutar tima s ciljem povećanja efikasnosti istog su samo neke od stvari koje smo uspješno implementirali u rad Spalato Travela.

Spalato travel putnička agencija d. o. o.

Kontakt

+(385) 95 197 9151

info@spalatotravel.hr

Adresa

Križeva 8, Split 21000 Hrvatska

Tu smo za vas!