Obilazak Modre špilje i 5 otoka

Što vas čeka na ovom izletu?

Jedna od najtraženijih avantura u Splitu i Dalmaciji je tura Modre špilje ili tura pet otoka. Ova popularna tura pruža vam priliku posjetiti najpoznatija odredišta srednjodalmatinskih otoka i obale, sve u jednom danu.

Što očekivati ​​od obilaska Modre špilje?

Pridružite nam se na našoj turi i uživajte u adrenalinskoj vožnji gliserom, osjetite vjetar u kosi, ispunite dan s puno sunca i smijeha. Jedan od najvećih vrhunaca ove ture je Modra špilja, jedno od najljepših prirodnih čuda Hrvatske. Ovaj plavi dragulj dalmatinske obale ostavit će vas bez daha. Nakon što ste istražili poznatu Modru špilju, posjetite plažu Stiniva i okupajte se u kristalno plavom moru. Nastavljamo put prema otočiću Budikovac, gdje možete uživati ​​u kupanju i ronjenju u tzv. Plavoj laguni. Sljedeća stanica na našem putu su Pakleni otoci sa svojim prekrasnim plažama, kao i brojnim barovima i restoranima. I na kraju, grad Hvar koji se mora vidjeti. Odvojite vrijeme za istraživanje povijesti ovog prekrasnog mjesta, razgledajte znamenitosti, zgrabite ručak ili uživajte u piću u prekrasnom krajoliku.

Preporučljivo je ponijeti laganu jaknu jer je na gliseru malo vjetrovito, ručnik, šešir, kremu za sunčanje, vodu i kupaći kostim.

Vožnja gliserom, pa tako ni ova tura, ne preporučuje se maloj djeci i osobama s nekim zdravstvenim problemima.

Kalendar raspoloživosti

Mjesto polaska:
Obala Hrvatskog narodnog preporoda 23, 21000, Split (kod makete povijesne jezgre Splita)

Vrijeme polaska: 7: 15

Važno!!
Na mjesto okupljanja potrebno je doći 15 minuta ranije.

Cijena ne uključuje

-Karte za Modru Špilju
-Hranu i piće

R

Uključeno u cijenu

– Skiper i mornar
– Putno osiguranje i sve pristojbe
– Troškovi goriva i rukovanja
– Oprema za ronjenje
– Sigurnosna oprema

Cijena ulaznica u park: 18 EUR

l

Dobro je znati

– Ako je vrijeme malo vjetrovito, vožnja gliserom može biti malo neravna.

– Obilazak Modre špilje ne preporučuje se osobama sa zdravstvenim problemima, kao što su osobe s poteškoćama u kretanju, trudnice, s problemima u leđima, korisnici invalidskih kolica i djeca do 5 godina.

– Kad je vjetar jak, Modra špilja može biti zatvorena. U tom slučaju ćemo vam vratiti puni iznos rezervacije ili je pomaknuti za drugi datum. Također je moguće zamijeniti ovu rezervaciju za neko drugo dostupno putovanje s našeg popisa.

– Kupanje u Modroj špilji nije dopušteno. Provest ćete 15 minuta unutra sa službenim vodičem na drvenom brodu i od vodiča ćete dobiti sve važne činjenice o špilji.

– Poželjno je ponijeti laganu jaknu jer je malo vjetrovito na gliseru, ručnik, šešir, kremu za sunčanje, vodu i kupaći kostim.

Polica otkazivanja

Za cjelokupni povrat novca, potrebno je otkazati 48 h prije izleta.

Agencijske ture/izleti/transferi podložni su promjenama ovisno o mogućnostima i preferencijama grupe, ali i vremenskim uvjetima, vodostaju, posebnim događajima, izvanrednim okolnostima koje se ne mogu izbjeći ili otkloniti i slično. Iz razloga sigurnosti i udobnosti Klijenta, Agencija zadržava pravo izmjene programa bez prethodne najave.

U slučaju većih promjena ili otkazivanja određenih tura/izleta/transfera koje je rezervirao Klijent, Agencija će obavijestiti Klijenta u najkraćem mogućem roku i pružiti sljedeće mogućnosti:

  1. a) Klijent može prihvatiti novi datum polaska ili odredište
  2. b) Klijent može prihvatiti turu/izlet/transfer jednake ili blisko slične aktivnosti
  3. c) Klijent može u potpunosti otkazati svoju rezervaciju i dobiti puni povrat uplaćenog novca

Spalato travel putnička agencija d. o. o.

Kontakt

+(385) 95 197 9151

info@spalatotravel.hr

Adresa

Križeva 8, Split 21000 Hrvatska

Tu smo za vas!